Op 23 mei organiseren we een infoavond voor alle toekomstige derdes om 19u in de eetzaal van de school.

Activiteiten en projecten

Wedstrijden & Olympiades

Grenzen verleggen

Op onze school moedigen we onze leerlingen aan om hun grenzen te verleggen en hun talenten te ontdekken door deel te nemen aan wedstrijden en olympiades. Dit biedt niet alleen een kans voor individuele groei en prestatie, maar versterkt ook de teamgeest en trots van onze schoolgemeenschap.

Passie

Door deel te nemen aan wedstrijden en olympiades kunnen leerlingen hun passies verkennen en zich verdiepen in specifieke vakgebieden zoals wetenschap, wiskunde, literatuur, talen en meer. Het is een kans om hun kennis en vaardigheden te testen en te laten zien wat ze leerden tijdens hun schoolloopbaan.Onze school ondersteunt en begeleidt leerlingen bij het voorbereiden op deze uitdagingen, met toegewijde leerkrachten die hen coachen en aanmoedigen.

Waardevolle vaardigheden

Deelname aan wedstrijden en olympiades op school is niet alleen een kans om te excelleren op academisch gebied, maar ook om waardevolle vaardigheden te ontwikkelen zoals probleemoplossend vermogen, teamwork en doorzettingsvermogen. Bovendien kan het deuren openen naar verdere academische en professionele kansen in de toekomst.We zijn dan ook trots dat elk jaar verscheidene leerlingen doorstoten naar de finale(s) van de befaamde olympiades. Ook buiten de grenzen van ons land vertegenwoordigen onze leerlingen onze school op Europees niveau.

Wij geloven dat deelname aan wedstrijden en olympiades een verrijkende ervaring is die onze leerlingen voorbereidt op succes, zowel op school als daarbuiten. Het is een kans om te groeien, te leren en bovenal te stralen.