Inschrijven

Voor leerlingen van GO! MAD

De leerlingen en ouders van de middenschool ontvangen alle informatie omtrent het studieaanbod en inschrijvingen. We voorzien een infoavond op 23 mei 2024 om 19.00u in de eetzaal voor alle leerlingen en hun ouders die instappen in het derde jaar.

Voor nieuwe leerlingen (2de en 3de graad)

Leerlingen die nieuw zijn op onze scholencampus nemen best contact op met de school. Wij maken vervolgens graag tijd voor jou om de nodige info te bezorgen, de werking toe te lichten en een antwoord te geven op alle vragen.

We voorzien een infoavond op 23 mei 2024 om 19.00u in de eetzaal voor alle leerlingen en hun ouders die instappen in het derde jaar.

Zaterdag 25 mei (van 13.00u tot 17.00u) verwelkomen we u graag op school voor een rondleiding en staan we ter beschikking om een antwoord te geven op al uw mogelijke vragen. Ook inschrijvingen zijn mogelijk die dag. Graag een berichtje naar secretariaat.ka@athenea.be als u onze school die dag graag een bezoekje brengt!

Op 3, 4 en 5 juli maar ook van 16 tot en met 24 augustus zal onze school op weekdagen toegankelijk zijn voor nieuwe leerlingen en hun ouders van 9.00 u. tot 12.00 u en van 13.00 u. tot 16.00 u. Wie vragen heeft of een rondleiding wenst, kan zich via mail naar secretariaat.ka@kad.be op één van deze dagen inschrijven.

Voor een inschrijving op een andere moment, vragen we je vooraf contact op te nemen.
Nadien zal de inschrijving worden bevestigd (onder voorwaarde dat de nodige documenten kunnen worden voorgelegd).

Wat heeft de school nodig van elke nieuwe leerling?

  • Kopie Identiteitskaart
  • Attest vorig schooljaar
  • Ondertekend inschrijfdocument (akkoord met schoolreglement en pedagogisch project)

Bij de inschrijving vragen we je om zowel ons schoolreglement met bijlagen, als het pedagogisch project van het GO! voor akkoord te ondertekenen. De school garandeert dat alle leerlingen die zich in de maand juli aanbieden, ook effectief kunnen worden ingeschreven.

Aarzel niet ons te contacteren.  Wij helpen je graag verder!

Inschrijvings­formulier schooljaar 2024-2025

Enkel te gebruiken voor nieuwe leerlingen die niet doorstromen uit GO! MAD (2de en 3de graad).

Voor alle vragen kan je contact opnemen met mevrouw Sara Baert (052/25.17.88, sara.baert@kad.be), beleidsmedewerker, die je graag verder helpt.

1. Informatie over de leerling

Officieel adres(Vereist)

2. Keuze­mogelijkheden

Vermeld hierna ook de optie indien van toepassing.
Optie CLIL
CLIL staat voor Content Language Integrated Learning, en betekent dat een niet-taalvak wordt onderwezen in een andere taal dan het Nederlands.

3. Vorige school

Ik behaalde op mijn vorige school

4. Informatie ouders/voogd

Mama/voogd
Papa/voogd
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.