Op 23 mei organiseren we een infoavond voor alle toekomstige derdes om 19u in de eetzaal van de school.

Onze campus

Verenigde krachten

Vier scholen vormen één grote campus van het GO! in Dendermonde. GO! basisschool atheneumGO! MAD en GO! talent zijn letterlijk onze buren. We maken niet alleen gebruik van dezelfde gebouwen, maar ook van de expertise van alle aanwezige leerkrachten.

Samen bieden we kwaliteitsvol onderwijs aan meer dan 2.000 leerlingen van 2,5 tot 19 jaar.
Toch is het atheneum op zich geen ‘grote’ school.  Hoewel we de laatste jaren sterk gegroeid zijn, blijven we met een 450-tal leerlingen relatief kleinschalig. Dat zorgt ervoor dat leerlingen bij ons géén ‘nummer’ zijn, maar individueel opgevolgd kunnen worden in een warme, persoonlijke omgeving.

Onze school wordt voortdurend gemoderniseerd. We beschikken over ruime, goed uitgeruste leslokalen en labo’s, een modern computernetwerk en een sterk, voor leerlingen toegankelijk wifinetwerk.  Verder staan twee grote sportzalen en enkele terreinen ter beschikking, dat alles in een groene en makkelijk bereikbare omgeving.  

In 2023 werd de volledige gelijkvloerse verdieping gerenoveerd.  Dit maakt het mogelijk om ook op de noden van hedendaags onderwijs in te spelen.

Ons GO! internaat ligt aan de Brusselse Forten (ingang Galeidestraat). Hier kunnen leerlingen van 6 tot 18 jaar terecht.